Zomervakantie

op .

In de zomervakantie organiseren we geen activiteiten, maar dat wil niet zeggen dat er niks te doen is in de Natuurspeeltuin. De Natuurspeeltuin is altijd open, dus kom met vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes gewoon lekker spelen.

Neem brood en drinken mee en picknick in het groen, en als je zelf wat speelgoed meeneemt - schepjes en emmertje - kun je heerlijk spelen bij de waterpomp. Wie meer van het klimmen en bouwen is, kan zich uitleven in het huttendorp. Check je ook even hoe het met onze moestuintjes gaat, als je er toch bent? Misschien kunnen ze wel wat water gebruiken! 

Zondag 25 september hebben we weer een gezellige activiteitenzondag, we hopen je dan ook te zien!

Enneh ... als je Pokémon Go speelt ... haal dan gelijk wat Pokéballen hier, want we zijn een Pokéstop!

Moestuinclub

op .

Moestuinclub

Vanaf 11 mei tot en met 6 juli kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar iedere woensdag komen tuinieren in onze eigen moestuin! Kweek je eigen groente, kruiden of zorg voor een explosie van bloemen ... Deelname bedraagt € 10,- en het duurt van 12.30 - ca. 13.30 uur. We beginnen met een boterham en wat drinken (zelf meenemen) en gaan daarna gezellig met elkaar in de tuin 'werken'. Download hier de flyer met alle informatie.

Toch nog vragen of je (kind) aanmelden, mail naar:

27 maart: Paasactiviteiten

op .

We hebben even getwijfeld over de datum, maar wat is er nou leuker dan Paaseieren zoeken in de Natuurspeeltuin? Kom dus na je paasbrunch gezellig naar de Natuurspeeltuin om mee te helpen zoeken. Maar er is natuurlijk meer te doen ... we gaan voorbereidingen treffen voor een heuse moestuin. Daarnaast liggen er nog prachtige takken van Natuurmonumenten voor een coole hut. We hebben er nu drie staan, maar daar kan er echt nog wel eentje bij! Natuurlijk kun je weer lekker met de waterpomp en het zand spelen en gaan we nog wat activiteiten bedenken voor deze zondagmiddag.

PLUS Verhoeven zorgt weer voor wat lekkers enneh ... zullen we weer een fikkie stoken?

Wij hebben er erg veel zin in en hopen op een hoge opkomst!

 

1e activiteitenzondag 2016

op .

Vandaag was de eerste activiteitenzondag van 2016 en het was wel een natte! Toch lieten we ons niet uit het veld slaan door de regen en is er flink wat werk verricht en hebben de aanwezige kinderen heerlijk gespeeld! Aanwezige ouders en ingeschakelde 'mensen met groene vingers' hebben bovendien flink de handen uit de mouwen gestoken. Zo is de stenenkorf die al maanden op het gras stond leeggehaald en verwijderd, zijn de nieuw aangeleverde wilgentenen het speelterrein op verplaatst en is een deel in de grond gezet op twee verschillende plekken. Op één plek voor de aanleg van een spannend pad en op de andere plek staat nu een wilgentakkentipi.

Wilgentakken tipi1

De volgende keer - zondag 28 februari - gaan we nóg een spannend pad aanleggen. En we hopen dat het dan een drogere dag is zodat er meer kinderen zijn zodat we meer kunnen spelen, hutten bouwen, pinda's rijgen en vuurtje stoken!

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.