1e activiteitenzondag 2016

op .

Vandaag was de eerste activiteitenzondag van 2016 en het was wel een natte! Toch lieten we ons niet uit het veld slaan door de regen en is er flink wat werk verricht en hebben de aanwezige kinderen heerlijk gespeeld! Aanwezige ouders en ingeschakelde 'mensen met groene vingers' hebben bovendien flink de handen uit de mouwen gestoken. Zo is de stenenkorf die al maanden op het gras stond leeggehaald en verwijderd, zijn de nieuw aangeleverde wilgentenen het speelterrein op verplaatst en is een deel in de grond gezet op twee verschillende plekken. Op één plek voor de aanleg van een spannend pad en op de andere plek staat nu een wilgentakkentipi.

Wilgentakken tipi1

De volgende keer - zondag 28 februari - gaan we nóg een spannend pad aanleggen. En we hopen dat het dan een drogere dag is zodat er meer kinderen zijn zodat we meer kunnen spelen, hutten bouwen, pinda's rijgen en vuurtje stoken!

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.