27 maart: Paasactiviteiten

op .

We hebben even getwijfeld over de datum, maar wat is er nou leuker dan Paaseieren zoeken in de Natuurspeeltuin? Kom dus na je paasbrunch gezellig naar de Natuurspeeltuin om mee te helpen zoeken. Maar er is natuurlijk meer te doen ... we gaan voorbereidingen treffen voor een heuse moestuin. Daarnaast liggen er nog prachtige takken van Natuurmonumenten voor een coole hut. We hebben er nu drie staan, maar daar kan er echt nog wel eentje bij! Natuurlijk kun je weer lekker met de waterpomp en het zand spelen en gaan we nog wat activiteiten bedenken voor deze zondagmiddag.

PLUS Verhoeven zorgt weer voor wat lekkers enneh ... zullen we weer een fikkie stoken?

Wij hebben er erg veel zin in en hopen op een hoge opkomst!

 

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.