Moestuinclub

op .

Moestuinclub

Vanaf 11 mei tot en met 6 juli kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar iedere woensdag komen tuinieren in onze eigen moestuin! Kweek je eigen groente, kruiden of zorg voor een explosie van bloemen ... Deelname bedraagt € 10,- en het duurt van 12.30 - ca. 13.30 uur. We beginnen met een boterham en wat drinken (zelf meenemen) en gaan daarna gezellig met elkaar in de tuin 'werken'. Download hier de flyer met alle informatie.

Toch nog vragen of je (kind) aanmelden, mail naar:

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.