Zomervakantie

op .

In de zomervakantie organiseren we geen activiteiten, maar dat wil niet zeggen dat er niks te doen is in de Natuurspeeltuin. De Natuurspeeltuin is altijd open, dus kom met vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes gewoon lekker spelen.

Neem brood en drinken mee en picknick in het groen, en als je zelf wat speelgoed meeneemt - schepjes en emmertje - kun je heerlijk spelen bij de waterpomp. Wie meer van het klimmen en bouwen is, kan zich uitleven in het huttendorp. Check je ook even hoe het met onze moestuintjes gaat, als je er toch bent? Misschien kunnen ze wel wat water gebruiken! 

Zondag 25 september hebben we weer een gezellige activiteitenzondag, we hopen je dan ook te zien!

Enneh ... als je Pokémon Go speelt ... haal dan gelijk wat Pokéballen hier, want we zijn een Pokéstop!

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.