Zoveel leuke mensen!

op .

En dat je die mensen dan vervolgens regelmatig tegenkomt. Dat gebeurde ongetwijfeld eerder ook, maar nu kén je elkaar! Deze activiteiten voor onze kids zorgen dus niet alleen voor een heerlijke speelmiddag, maar ook voor meer contacten en betrokkenheid in en met je buurt. Ik kijk nu al uit naar de zomer, in plaats van de zandbakrand, gezellig met z'n allen keuvelen op een picknickbank terwijl de kids door het wild rennen!

samenwerken

Niet alleen de kinderen leefden zich uit met de wilgentenen!

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.