Wow, wat geweldig!

op .

Ook hebben we na even overwegen besloten om een 'donatiepot' te maken, omdat we gewoon maar weinig budget hebben. En wat we hebben, moeten we verantwoorden aan diverse partijen en daar moeten we ook het nodige van betalen: drie groenexperts, gereedschappen etc. We zijn daarom ontzettend dankbaar en trots dat we aan het eind van deze activiteitenmiddag maar liefst € 71,40 bleken te hebben gekregen aan donaties! Iedereen die ons een financieel steuntje in de rug heeft gegeven: BEDANKT! Heeft u de pot gemist maar wilt u toch doneren? U kunt een envelop met uw donatie in de brievenbus doen: Wim Lagedaalpad 16 of bewaren tot de volgende activiteitenmiddag: 6 april.

Wij hebben genoten van weer een heerlijke buitenspeeldag, bedankt voor jullie komst en tot 6 april!

Manon, Lisette, Daniëlle, Monique en Gaby

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.