Da's nog eens leuk inkopen!

op .

Hornbach sponsort

Vanochtend om 10.00 uur hadden Annemiek Bongers van Studio Atelier (zij organiseert altijd de activiteiten) en ik (Gaby Eenschoten, bewoonster/initiatiefneemster/bestuurslid Terbregge's Belang) een afspraak met Charles van Geenen van de splinternieuwe Hornbach-vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel. En niet zomaar - nee, we waren er om voor € 250,- aan tuingereedschap uit te kiezen voor de Natuurspeeltuin! Hornbach Nieuwerkerk steunt ons initiatief en onze inzet om kinderen en hun ouders in aanraking te brengen met groen en zelf wat moois te maken.

De nieuwe vestiging is groot! En heeft voor iedere klus - binnen of buiten - gegarandeerd wat je nodig hebt. We keken onze ogen uit. Gelukkig werden we niet aan ons lot over gelaten en werden we netjes bij de gang tuingereedschap 'losgelaten'.

We hadden al goed nagedacht wat we zoal nodig zouden hebben, maar wat bleek € 250,- ineens nog een enorm groot bedrag te zijn! Toen we een kruiwagen, 3 grote en 5 kleine schepjes, snoeischaren en 8 emmers, handschoenen voor groot en klein hadden, bleken we nog veel meer uit te kunnen kiezen. Het was wel raar hoor, zomaar spullen uit het schap pakken wetende dat je hier niet voor gaat betalen.

En was dat alles? Nee, want meneer Van Geenen liet weten dat we ook - als we daar behoefte aan hadden - pallets konden ophalen.

Hornbach Nieuwerkerk - Charles van Geenen - ontzettend bedankt voor het sponsoren van onze Natuurspeeltuin met zoveel tuingereedschap!

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.