Contact

Meer informatie

Voor meer informatie over de te ontwikkelen Natuurspeeltuin Terbregge kunt u contact opnemen met Gaby Eenschoten, bestuurslid van bewonersorganisatie Terbregge's Belang en projectleider van de natuurspeeltuin.

Gaby Eenschoten - | 06-45117413

Helpen in de natuurspeeltuin?

Inmiddels hebben we fase 1 van onze plannen met de Natuurspeeltuin uitgevoerd. Maar zoals iedereen kan zien, is het werk daarmee niet klaar. De natuur groeit, ook in de vakanties, gewoon door! Om de Natuurspeeltuin leuk en speelbaar te houden, hebben we heel wat handjes nodig. Van kinderen, maar ook van ouders. Heb jij zin om ons, samen met andere gezellige ouders uit de wijk, te helpen bij het onderhouden en verder ontwikkelen van de wildplantsoen in een supertoffe natuurspeeltuin voor onze kinderen, laat het ons dan weten en spreek ons aan tijdens één van de activiteitenmiddagen of mail ons!

Sponsor/vriend worden?

Om van dit stukje wildplantsoen een speelparadijs te maken, hebben we materialen nodig. Dit varieert van schep en snoeischaar tot boomstammen en houtsnippers. Wij zijn op zoek naar ondernemers die ons kunnen helpen met hun expertise in groen(beheer/onderhoud), materialen beschikbaar willen stellen of die ons financieel willen ondersteunen zodat we dit geld kunnen steken in de ontwikkeling van het stuk grond tot een avontuurlijke en veilige natuurspeeltuin. Alle kleine beetjes helpen, en alle hulp is welkom. Natuurlijk doen we wat voor je terug in de vorm van naamsbekendheid, promotie etc. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Gaby Eenschoten - | 06-45117413

Feestje vieren?

Er zijn al diverse kinderfeestjes gevierd in de Natuurspeeltuin en allemaal met groot succes. Lijkt het je leuk om met de klas, het sportteam, BSO, kinderfeestje of gewoon een groep vriendjes en vriendinnetjes een gezellige middag in de Natuurspeeltuin te houden, maar mis je inspiratie en ervaring om zoiets leuk in te vullen? Jessica en Nelleke zorgen voor een onvergetelijke middag, met activiteiten die passen bij de groep, de tijd van het jaar en je budget. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!

Adres: Marie Overeijnderweg

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.