Foto's

Tijdens de activiteitenmiddagen worden foto's gemaakt. Deze foto's gebruiken we op onze website of op een flyer, om mensen te laten zien hoe ontzettend leuk spelen het is in onze natuurspeeltuin. Wilt u liever niet dat foto's waarop uw kind staat gebruikt worden, dan hebben we uiteraard alle begrip voor. Stuur ons een foto van uw kind(eren) via de mail zodat wij weten op welke kinderen we 'moeten letten' wanneer we foto's voor ons promo-materiaal uitkiezen.

Uiteraard beoordelen wij de foto's ook altijd eerst zelf voor ze op de website worden geplaatst. Met het oog op de zomer zal hier nog strenger naar gekeken worden!

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creƫren.