Moestuinclub

In Natuurspeeltuin Terbregge is een heuse moestuinclub. Op woensdagmiddag, direct uit school, gaat de groep jongens en meiden eerst lekker genieten van hun boterhammetje en wat drinken om vervolgens met hun vingers in de aarde te gaan wroeten! In mei 2016 zijn we begonnen met het klaarmaken van de moestuinbakken, de week erna is er vanalles geplant; van kruiden tot bloemen en groente. En zo beheert de club iedere week de moestuintjes en zorgen zij er voor dat we straks een prachtige bloementuin hebben, een volle kruidentuin en een heerlijke groentetuin!

De moestuinclub is voor jongens en meiden van 6 jaar en ouder. Is het écht wat voor jouw kind, neem dan contact op met Nelleke voor meer informatie over het komende moestuinseizoen!

Moestuinclub Natuurspeeltuin Terbregge    Moestuinclub Natuurspeeltuin Terbregge

Activiteiten

Op zondag 15 april (onder voorbehoud) en zondag 24 juni 2018 organiseren we weer een gezellige activiteitenmiddag in de Natuurspeeltuin. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Voor groepen

Natuurspeeltuin Terbregge is een ideale locatie voor klassenuitjes, verjaardagspartijtjes en groepsuitjes. Wil je dat we activiteiten organiseren en e.e.a. faciliteren? Alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid

Spelen in Natuurspeeltuin Terbregge is op eigen risico. Het water uit de waterpomp is grondwater en kan dus niet gedronken worden. Wij hebben geprobeerd een ideale mix tussen avontuur, uitdaging en veilige speelomgeving te creëren.